back

Salvesta hilisemaks (0)

Free delivery

Tasuta tarne al. 20€

x
Location

Select region

Parema ostukogemuse saamiseks valige oma piirkond.

hamburger

Miks on AHA-happed nahale head?

AHA-de peamine toime seisneb nende keratolüütilises võimes – need nõrgendavad sidemeid, mis hoiavad koos surnud naharakke. Kui need sidemed nõrgenevad, saavad surnud rakud irduda naha pinnalt, mille tulemusena tundub nahk värskem, siledam ja noorem. Tunne on kerge ja nahk nagu “hingaks”.

Happekoorimine aktiveerib nahas kollageeni, elastiini ja keramiidide tootmise. Need on vajalikud ja tagavad Sulle pringi, terve ning noorusliku naha.

Regulaarselt või kuurina happekoorimist teostades aitad pooridel puhastuda. Varsti märkad, et põletikke ja vistrikke tekib harvemini. Kiireneb põletikujärgsete märkide kadumine nahalt (punetus ja pigment). Samuti mõjub happekoorimine hästi ka kuiva naha puhul, sest aitab kuival kihil naha pinnalt eemalduda ja seerumite ja kreemide imenduvus paraneb.

Praegu on parim aeg alustada LUMI 15% AHA Happekoorimise kuuriga.

Nii jõuab nahk enne intensiivset kevadpäikest taastuda, kuid samas ennetab see tüüpiliste nahaprobleemide ägenemist kevade saabudes nagu rasuerituse suurenemine, pinnakuivus või põletikuliste protsesside ägenemine. Soovitame happekoorijat kasutada 1x nädalas 6 nädala jooksul.

LUMI 15% AHA HAPPEKOORIJA pakub maksimaalseid tulemusi nahka ärritamata.

Happekoorimise kuuri toime on:

Parima tulemuse saad kuurina – tehes happekoorijaga 1x nädalas 6 nädala jooksul. Vajadusel võid kuuri läbida lühema aja vältel, kuid mitte sagedamini kui kord nädalas. Toode on tõhus ja nahk vajab aega, et taastuda. Iga järgmise nädalaga tunned, kuidas happekoorimine mõjub aina tõhusamalt.

Kanna puhtale niiskele nahale pehme pintsliga kergelt masseerides ühtlane õhem kiht happekoorijat ning lase mõjuda 15–20 minutit. Väldi silmaümbrust. Vähenda aega tundliku, õhukese või kuperoosse naha puhul, katsetades alates 5–10 minutist. Samuti võid kasutada koorijat ka dekolteel, õlgadel ja seljal kui seal esineb ummistusi, põletikulisi vistrikke või krobelisust.

Nädal enne ja pärast protseduuri väldi päevitamist, A-vitamiiniga (sh retinooliga) tooteid ning naha ärritamist muul moel.

Peale happekoorimist kosuta nahka LUMI niisutava seerumi, kreemi või maskiga. See on väga oluline, et pakkuda uutele värsketele naharakkudele niisutust ja toitaineid, mis imenduvad peale happekoorimist veelgi paremini.

Happekoorimine ei too kasu mitte ainult näonahal, vaid ka kehal! Seal annab märku happekoorimise vajadusest naha karedus, kuiv ketendus, sissekasvanud karvad, aga ka aeg-ajalt tekkivad vistrikud. LUMI Smooth Estonian on enamat, kui tselluliidivastane geel, see on üle keha kasutamiseks sobilik hapetega, kiiresti imenduv õlivaba geel, mis regulaarsel kasutamisel muudab naha siledaks ja pringiks. Toitvad kreemid imenduvad paremini, nahk särab ja sissekasvanud karvade ja vistrike teke väheneb.

TIP! Kasuta ka 15% AHA Happekoorijat säärtel või bikiinipiirkonnas sissekasvavate karvade vältimiseks! STRAWBERRY SKIN on minevik!  Kasutada 1x nädalas, järgnedes Nudist+Bio Kliniku smuutiga, mida kasutada ka igapäevaseks niisutuseks. Väldib karvade sissekasvamist ja aitab leevendada juba sissekasvanud karvadest tekkinud põletikke. Nii toimides on sääred esimesteks seelikuilmadeks parimas vormis! NB! Kasuta Nudisti kohe vahatamise või raseerimise järgselt naha rahustamiseks!

 

AHA-happeid sisaldavad

15% AHA happekoorija
39.00 -
(24)
Lisa ostukorvi
Ummistunud pooridest, surnud naharakkudest, pindmistest kortsudest ning krobelisest, suurepoorilisest aknega nahast saad jagu ainult happekoorimisega. LUMI looduslik AHA-koorija on võti terve ja noorusliku naha saavutamiseks - maksimum efektiivsus läbi minimaalse ärrituse.
Add to bag
TUNDRA AHA-BHA Puhastuspiim
24.00 -
(53)
Lisa ostukorvi
Leebe, kuid tõhus puhastuspiim on välja töötatud spetsiaalselt aknele kalduva naha hoolduseks, pakkumaks maksimaalset tulemust ilma sealjuures nahka kuivatamata.
Add to bag
TUNDRA AHA-BHA Niisutuskreem
36.00 -
(32)
Lisa ostukorvi
Aknele kalduva naha eest hoolitsemisel unustatakse tihti, et lisaks rasu vähendamisele ja põletikukollete kuivatamisele on naha tervendamiseks väga oluline ka niiskustasakaal. Tasakaalustatud nahk suudab end kaitsta stressorite eest ja püsib särav, toidetud ja niisutatud. 
Add to bag
Smooth Estonian AHA-BHA Tselluliidivastane geel
29.00 -
(21)
Lisa ostukorvi
Aeg on olla tõeliselt smooth estonian!  Sile ja nooruslikult prink nahk kehal on sama tujutõstev kui kaunis näonahk! Fütoaktiivsed ained koorivad õrnalt ja stimuleerivad kollageeni tootmist ning tugevdavad kudesid, lisavad prinkust ja siluvad nahatekstuuri nii, et riided võivad ettearvamatult seljast libiseda!
Add to bag
Niisutav näopuhastuspiim
20.00 -
(38)
Lisa ostukorvi
Mida on vaja veatult klaari näonaha saavutamiseks? Õrna, kuid tõhusat näopuhastust, mis ergutab rakkude uuenemist ning valmistab naha ette uuteks toitaineteks. Efektiivne näopuhastuspiim koorib õrnalt, eemaldades mustuse ning surnud naharakud. Puhastuse järgselt jääb nahk mõnusalt niisutatuks ja säravaks.
Add to bag
Vaata kõiki
close
Toote lisamine ostukorvi
Toote mõõtmed

loader